Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
  • Русский

Instrucțiunile de autoservire pentru aparatul dumneavoastră de cafea includ mai mulți pași:

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Decalcifierea Pentru a elimina calcarul și depunerile din sistemul hidraulic al aparatului de cafea, trebuie să decalcifiați aparatul. Veți avea nevoie de un detartrant specializat, disponibil de la producător sau de la magazinele specializate. Este important să urmați instrucțiunile pentru aparatul dumneavoastră de cafea și să turnați volumul corect de soluție în rezervorul de apă. Mașina de cafea începe să toarne soluția prin sistemul hidraulic, oprindu-se periodic. În continuare, solicită o reumplere cu apă curată și curăță sistemul hidraulic de substanțele chimice.
Curățarea uleiurilor de cafea (decafeinizare) Decafeinizarea este necesară pentru a elimina uleiurile de cafea. Tabletele speciale sunt disponibile de la producător sau de la comercianții specializați. Acest program nu este disponibil pentru toate aparatele de cafea, ci doar pentru cele din gama superioară.
Spălarea unității de preparare a cafelei Unitatea de preparare a cafelei este dispozitivul care prepară cafeaua. În funcție de modelul mașinii de cafea, această unitate poate fi detașabilă sau fixă. În cazul în care este detașabilă, aceasta trebuie îndepărtată și clătită. Vă recomandăm să o înmuiați într-un lighean cu apă fierbinte, să o spălați cu o perie și săpun, apoi să o clătiți bine și să o ștergeți cu o cârpă. În cazul în care unitatea nu este detașabilă, producătorul poate oferi o întreținere preventivă periodică de către un centru de service.

Deși procesul de autoservire poate părea complicat, cu instrucțiunile și instrumentele potrivite, este posibil să o faceți singur. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur de abilitățile dumneavoastră, puteți contacta oricând producătorul sau un distribuitor specializat.

Позвонить