Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
 • Русский
Reparația aparatului de cafea de la
230 lei

Schimbarea Macinătorului

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Rasnita de cafea este una dintre cele mai importante componente ale aparatului de cafea si este responsabila pentru macinarea boabelor de cafea pana la consistenta corecta a macinarii. In timp, masina de macinat se poate uza, isi poate pierde eficienta sau poate ceda, ceea ce poate duce la o calitate slaba a cafelei. In acest caz, polizorul trebuie inlocuit.

  Inainte de a inlocui masina de macinat zat de cafea, trebuie sa stabiliti de ce nu functioneaza corect. Problema poate fi usor de remediat, de exemplu, daca rasnita de cafea este infundata cu boabe de cafea sau daca pur si simplu trebuie sa o curatati. Daca nu reusiti sa remediati singur problema, cel mai bine este sa va adresati la IloveCoffee centru de service pentru repararea masinii de cafea.

  Urmatoarele recomandari trebuie luate in considerare atunci cand inlocuiti rasnita de cafea cu moara:


  1. Selectati modelul corect de rasnita pentru aparatul dumneavoastra de cafea. Acordati atentie tipului de aparat de cafea, marcii si modelului.
  2 Intrerupeti alimentarea cu energie electrica a aparatului de cafea si deschideti capacul macinatorului. Indepartati polizorul vechi si montati unul nou.
  3. Asigurati-va ca polizorul este pozitionat corect. Unele modele de masini de cafea necesita ca rasnita sa fie blocata cu un surub special.
  4. Porniti aparatul de cafea si verificati daca noua rasnita functioneaza corect. Daca intampinati probleme, nu ezitati sa solicitati ajutor profesional.


  Nu uitati ca inlocuirea rasnitei este un pas important pentru a va mentine aparatul de cafea in stare buna. Acest lucru va va ajuta sa obtineti cafea de inalta calitate si sa evitati problemele cu aparatul de cafea. Atunci cand alegeti o masina de macinat cu macinis, trebuie sa luati in considerare calitatea prelucrarii, deoarece aceasta afecteaza calitatea cafelei dumneavoastra. Uneori merita sa cumparati piese originale pentru a evita surprizele neplacute. Nu uitati, de asemenea, ca masina de tocat necesita o intretinere regulata, inclusiv curatarea si inlocuirea pieselor uzate.

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum efectuez comandă de reparație a mașinii de cafea?

  Pentru a vă adresa cu privire la diagnostica/reparatia aparatului de cafea, puteți suna inițial la numarul 078437738 pentru a obține o consultație gratuită.
  Sau puteți aduce dispozitivul dvs pentru diagnosticare rapidă și detectarea defectului la st. Banulescu Bodoni 33
  (Intersectia Bodoni si Bucuresti)

  Cît costă reparația aparatului de ceafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea, in caz de reparatie, o facem complet gratuit! Pentru a înțelege care este problema, cum o putem rezolva și, desigur, cât vă va costa reparația, puteți veni pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Cît costa livrarea aparatului de cafea?

  Pentru diagnosticare și reparații ulterioare, este mai bine să aduceți dispozitivul la centru de service unde există echipamente speciale, acest lucru îi ajută pe meșterii noștri să se ocupe rapid și cu atenție de defectul dispozitivului dvs. Sau putem oferi un serviciu de livrare care costă în mediu 60lei.

  Ce garanții oferiți la serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După reparația în centrul nostru de service, obțineți o garanție de la 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea, deoarece angajăm doar meșteri cu experiență și piese de schimb pe care le primiți noi și testate complet!

  În ce sectoare a orașului lucrați?

  Ne găsești chiar în centrul Chișinăului, pe stradă. Banulescu Bodoni 33 (Cot Bodoni si Bucuresti, la 2 blocuri deasupra monumentului lui Stefan cel Mare).
  Pe lângă toate acestea, vă putem oferi un curier care va fi bucuros să vă ajute cu livrarea aparatului dumneavoastră.

  De unde pot procura piese de schimb la aparate de cafea?

  Avem în stoc toate piesele de schimb pentru reparații ulterioare! Înainte de instalare, meșterul verifică cu atenție performanța piesei de schimb! Nu trebuie să comandați, să cumpărați și să așteptați, vom face totul pentru dvs.!

  Pot să vin la reparație cu piesele mele?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea, vă putem ajuta fără întrebări! Dar, în acest caz, este mai bine să nu riscați și să lăsați această problemă pe seama centrului de service, unde puteți obține o garanție nu numai pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb.

  Cum decurge reparația aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, trebuie mai întâi să îl dezasamblam complet și să-i evaluam starea generală, ceea ce ne va ajuta pe langa aceasta si in depistarea problemei cu care va confruntati. În acest caz, echipamentele speciale ne ajută. Pentru reparații ulterioare, toate sistemele dispozitivului dvs. sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu solutie speciala și la aparataj.

  Cît timp durează reparația aparatului de cafea ?

  Termenul reparației și diagnosticarea preliminară depinde im mare aparte de problema în sine și de cauzele din care aceasta a aparut.
  Timpul de diagnosticare începe de la câteva ore, în dependență de starea dispozitivului.

  Cumpărați cafea la cel mai bun preț din oraș.

  Când reparați, puteți cumpăra cafea de la noi la cel mai bun preț din oraș.
  
  Daca gasesti un preț mai ieftin, pachetul de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  120

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  50 lei

  Reparația urgentă a aparatelor de cafea în Chișinău cu Garanție de 365 zile

  Sunați sau lăsați numarul dvs. de telefon. Vă putem expedia curierul  . Costul orientativ pentru livare 60lei

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   Позвонить