Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
  • Русский

Deși dorința de a cumpăra o mașină de cafea cu cappuccinător automat la cel mai mic preț posibil nu este cea mai bună idee, există câteva modele care merită luate în considerare. Un astfel de model este Saeco Lirika Plus, care la data de 25.01.2022 costă în jur de 8.000 de lei. Deși poți găsi aparate de cafea cu ecran tactil și cappuccinator încorporat la acest preț, nu toate se pot lăuda cu o calitate și o fiabilitate ridicată.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Aparatul Saeco Lirika Plus cu spumare automată a laptelui va necesita un oarecare efort, deoarece va trebui să mutați cana de la aparatul de spumare sub dozator și să înlocuiți laptele cu un recipient cu apă pentru a-l clăti după fiecare ceașcă. Cu toate acestea, acest aparat este fiabil și poate fi reparat cu ușurință chiar și după 10 ani de utilizare, spre deosebire de modelele mai ieftine care se pot defecta după prima defecțiune.

Dacă banii nu reprezintă o problemă, puteți lua în considerare achiziționarea unui model mai scump și mai funcțional, cum ar fi Jura. Acest aparat de cafea este foarte fiabil și are o gamă largă de caracteristici, iar tu poți alege senzorul de dimensiuni potrivite. În plus, puteți face cappuccino cu acest aparat fără a rearanja ceștile și chiar puteți depozita laptele în frigider. De asemenea, este posibilă curățarea programată a uleiului de cafea.

După 3-5 ani de utilizare Jura, ar putea fi necesară întreținerea, cum ar fi reasamblarea unității de preparare cu înlocuirea garniturilor (1500 lei) sau înlocuirea supapei de golire (1000 lei). De asemenea, este posibil ca în viitor să apară o problemă cu apa din tava de picurare inferioară la prepararea cafelei.

Позвонить