Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
  • Русский

Un aparat de cafea este o mașină concepută pentru a face cafea, iar principiul său de funcționare poate fi comparat cu cel al unei mașini. Are mecanisme complexe și senzori în interior. Dacă o demontați pentru piese, veți vedea că fiecare mecanism este format din 10-20 de piese, cum ar fi șuruburi autofiletante, șuruburi și cleme. Sistemul hidraulic utilizează fitinguri, garnituri și rețineri. Cele mai multe piese ale caroseriei nu se uzează în timpul funcționării, doar deteriorarea mecanică sau utilizarea unor materiale de calitate slabă le poate face să cedeze.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ce este supus uzurii? Toate piesele mobile, garniturile de ulei, motoarele și cutiile de viteze se pot defecta dacă nu sunt întreținute sau înlocuite, cum ar fi în cazul garniturilor de ulei. Temperatura la care acestea funcționează este de până la 150 de grade.

Până de curând, componentele electronice erau fiabile și nu se defectau în următorii 10 ani de funcționare. Noile tehnologii și funcții noi compromit adesea fiabilitatea și capacitatea de întreținere a aparatelor moderne.

Sistemul hidraulic poate rezista destul de mult timp la solicitările legate de prepararea cafelei, atâta timp cât nu îngheață sau nu se încropește.

Toate motoarele cu perii utilizate în aparatele de cafea sunt supuse uzurii pe măsură ce perii se uzează. În mod normal, acestea vor rezista 5 ani în cazul utilizării la birou și 10 ani în casă.

Cazanele și încălzitoarele de apă se defectează adesea din cauza calcarului sau a unei manopere necorespunzătoare. Acestea pot dura între 7 și 10 ani la uz casnic.

Dispozitivele de chiulasă se pot rupe dacă glanda este întinsă și exercită o presiune suplimentară asupra mecanismului. Dacă nu doriți să spălați, să lubrifiați sau să schimbați glanda, aceasta se poate sparge și poate deteriora unitatea.

Позвонить