Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
 • Русский
Reparația aparatului de cafea de la
230 lei

Reparația aparatului de cafea
AEG în Chișinău

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Prețuri la reparație AEG

  ServiciuTimpul reparațieiPreț la cheieGaranție
  Servicii de Deservire al aparatului de cafea10 orede la 700 lei90 zile
  Schimbarea Macinătorului10 orede la 1400 lei90 zile
  Recuperarea plăcii de sistem10 orede la 700 lei90 zile
  Schimbare supapa10 orede la 800 lei90 zile
  Înlocuire termostat10 orede la 600 lei90 zile
  Decalcinare10 orede la 230 lei90 zile
  Schimbarea pompei10 orede la 450 lei90 zile
  Curățarea uleiului de cafea10 orede la 300 lei90 zile
  Repararea Hidrosistemei10 orede la 570 lei90 zile

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum efectuez comandă de reparație a mașinii de cafea?

  Pentru a vă adresa cu privire la diagnostica/reparatia aparatului de cafea, puteți suna inițial la numarul 078437738 pentru a obține o consultație gratuită.
  Sau puteți aduce dispozitivul dvs pentru diagnosticare rapidă și detectarea defectului la st. Banulescu Bodoni 33
  (Intersectia Bodoni si Bucuresti)

  Cît costă reparația aparatului de ceafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea, in caz de reparatie, o facem complet gratuit! Pentru a înțelege care este problema, cum o putem rezolva și, desigur, cât vă va costa reparația, puteți veni pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Cît costa livrarea aparatului de cafea?

  Pentru diagnosticare și reparații ulterioare, este mai bine să aduceți dispozitivul la centru de service unde există echipamente speciale, acest lucru îi ajută pe meșterii noștri să se ocupe rapid și cu atenție de defectul dispozitivului dvs. Sau putem oferi un serviciu de livrare care costă în mediu 60lei.

  Ce garanții oferiți la serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După reparația în centrul nostru de service, obțineți o garanție de la 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea, deoarece angajăm doar meșteri cu experiență și piese de schimb pe care le primiți noi și testate complet!

  În ce sectoare a orașului lucrați?

  Ne găsești chiar în centrul Chișinăului, pe stradă. Banulescu Bodoni 33 (Cot Bodoni si Bucuresti, la 2 blocuri deasupra monumentului lui Stefan cel Mare).
  Pe lângă toate acestea, vă putem oferi un curier care va fi bucuros să vă ajute cu livrarea aparatului dumneavoastră.

  De unde pot procura piese de schimb la aparate de cafea?

  Avem în stoc toate piesele de schimb pentru reparații ulterioare! Înainte de instalare, meșterul verifică cu atenție performanța piesei de schimb! Nu trebuie să comandați, să cumpărați și să așteptați, vom face totul pentru dvs.!

  Pot să vin la reparație cu piesele mele?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea, vă putem ajuta fără întrebări! Dar, în acest caz, este mai bine să nu riscați și să lăsați această problemă pe seama centrului de service, unde puteți obține o garanție nu numai pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb.

  Cum decurge reparația aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, trebuie mai întâi să îl dezasamblam complet și să-i evaluam starea generală, ceea ce ne va ajuta pe langa aceasta si in depistarea problemei cu care va confruntati. În acest caz, echipamentele speciale ne ajută. Pentru reparații ulterioare, toate sistemele dispozitivului dvs. sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu solutie speciala și la aparataj.

  Cît timp durează reparația aparatului de cafea ?

  Termenul reparației și diagnosticarea preliminară depinde im mare aparte de problema în sine și de cauzele din care aceasta a aparut.
  Timpul de diagnosticare începe de la câteva ore, în dependență de starea dispozitivului.

  Cumpărați cafea la cel mai bun preț din oraș.

  Când reparați, puteți cumpăra cafea de la noi la cel mai bun preț din oraș.
  
  Daca gasesti un preț mai ieftin, pachetul de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  120

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  50 lei

  Repararea aparatelor de cafea AEG este una dintre cele mai frecvente proceduri efectuate de specialistii in intretinere si reparatii AEG. Exista multe modele diferite de aparate de cafea AEG si fiecare dintre ele poate suferi de diferite defectiuni si defectiuni. Cu toate acestea, exista o serie de defectiuni tipice care apar cel mai frecvent, precum si solutii care pot fi sugerate de catre specialistii in repararea aparatelor de cafea AEG.

  Cele mai frecvente defectiuni pentru aparatele de cafea AEG:

  • Defectiuni ale sistemului de control electronic: este posibil ca aparatul de cafea sa nu porneasca, sa nu functioneze corect sau sa produca erori neclare. In acest caz, trebuie diagnosticat sistemul de control electronic si trebuie gasita defectiunea.
  • Functionare defectuoasa a pompei de apa: Este posibil ca aparatul sa nu furnizeze suficienta apa sau sa nu functioneze deloc. In acest caz, verificati daca filtrele si pompa sunt murdare si curatati-le sau inlocuiti-le.
  • Defectiune la conducta de abur: Este posibil ca aparatul sa nu produca suficient abur sau sa nu functioneze deloc. In acest caz, verificati daca conducta de abur este murdara si curatati-o.
  • Functionare defectuoasa a rasnitei: Este posibil ca aparatul sa nu functioneze sau sa nu livreze cafea in mod corespunzator. In acest caz, verificati daca polizorul este murdar si curatati-l sau inlocuiti-l.

  Solutii de depanare pentru aparatele de cafea AEG:

  • Curatarea sau inlocuirea filtrelor si a pompei: Daca aparatul de cafea nu furnizeaza suficienta apa sau nu functioneaza deloc, verificati daca filtrele si pompa sunt murdare si curatati-le sau inlocuiti-le.
  • Curatarea conductei de abur: Daca aparatul nu furnizeaza suficient abur sau nu functioneaza deloc, verificati daca conducta de abur este murdara si curatati-o.
  • Curatati sau inlocuiti rasnita: daca aparatul de cafea nu functioneaza sau nu furnizeaza cafea de o calitate suficienta, verificati daca rasnita este murdara si curatati-o sau inlocuiti-o.

  Este important sa retineti ca unele defectiuni ale aparatelor de cafea AEG pot fi dificil de remediat si necesita experienta si cunostintele unui expert. Prin urmare, daca intampinati dificultati in repararea aparatului de cafea AEG, cel mai bine este sa contactati un centru de service profesionist sau un tehnician calificat care va fi capabil sa diagnosticheze corect defectiunea si sa va sugereze o solutie. Nu incercati sa reparati singur aparatul, deoarece acest lucru ar putea duce la deteriorarea sau chiar la defectarea completa a aparatului de cafea.

  Pentru a preveni defectiunile frecvente si pentru a creste durata de viata a aparatului de cafea AEG, va recomandam sa il supuneti in mod regulat la intretinere si sa acordati atentie oricarei modificari in functionarea aparatului de cafea. De asemenea, respectati instructiunile de utilizare si utilizati numai componente si materiale consumabile de calitate.

  Reparația urgentă a aparatelor de cafea în Chișinău cu Garanție de 365 zile

  Sunați sau lăsați numarul dvs. de telefon. Vă putem expedia curierul  . Costul orientativ pentru livare 60lei

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   Позвонить