Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
 • Русский
Reparația aparatului de cafea de la
230 lei

Reparația aparatului de cafea
Gaggia în Chișinău

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Prețuri la reparație Gaggia

  ServiciuTimpul reparațieiPreț la cheieGaranție
  Servicii de Deservire al aparatului de cafea10 orede la 700 lei90 zile
  Schimbarea Macinătorului10 orede la 1400 lei90 zile
  Recuperarea plăcii de sistem10 orede la 700 lei90 zile
  Schimbare supapa10 orede la 800 lei90 zile
  Înlocuire termostat10 orede la 600 lei90 zile
  Decalcinare10 orede la 230 lei90 zile
  Schimbarea pompei10 orede la 450 lei90 zile
  Curățarea uleiului de cafea10 orede la 300 lei90 zile
  Repararea Hidrosistemei10 orede la 570 lei90 zile

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum efectuez comandă de reparație a mașinii de cafea?

  Pentru a vă adresa cu privire la diagnostica/reparatia aparatului de cafea, puteți suna inițial la numarul 078437738 pentru a obține o consultație gratuită.
  Sau puteți aduce dispozitivul dvs pentru diagnosticare rapidă și detectarea defectului la st. Banulescu Bodoni 33
  (Intersectia Bodoni si Bucuresti)

  Cît costă reparația aparatului de ceafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea, in caz de reparatie, o facem complet gratuit! Pentru a înțelege care este problema, cum o putem rezolva și, desigur, cât vă va costa reparația, puteți veni pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Cît costa livrarea aparatului de cafea?

  Pentru diagnosticare și reparații ulterioare, este mai bine să aduceți dispozitivul la centru de service unde există echipamente speciale, acest lucru îi ajută pe meșterii noștri să se ocupe rapid și cu atenție de defectul dispozitivului dvs. Sau putem oferi un serviciu de livrare care costă în mediu 60lei.

  Ce garanții oferiți la serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După reparația în centrul nostru de service, obțineți o garanție de la 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea, deoarece angajăm doar meșteri cu experiență și piese de schimb pe care le primiți noi și testate complet!

  În ce sectoare a orașului lucrați?

  Ne găsești chiar în centrul Chișinăului, pe stradă. Banulescu Bodoni 33 (Cot Bodoni si Bucuresti, la 2 blocuri deasupra monumentului lui Stefan cel Mare).
  Pe lângă toate acestea, vă putem oferi un curier care va fi bucuros să vă ajute cu livrarea aparatului dumneavoastră.

  De unde pot procura piese de schimb la aparate de cafea?

  Avem în stoc toate piesele de schimb pentru reparații ulterioare! Înainte de instalare, meșterul verifică cu atenție performanța piesei de schimb! Nu trebuie să comandați, să cumpărați și să așteptați, vom face totul pentru dvs.!

  Pot să vin la reparație cu piesele mele?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea, vă putem ajuta fără întrebări! Dar, în acest caz, este mai bine să nu riscați și să lăsați această problemă pe seama centrului de service, unde puteți obține o garanție nu numai pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb.

  Cum decurge reparația aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, trebuie mai întâi să îl dezasamblam complet și să-i evaluam starea generală, ceea ce ne va ajuta pe langa aceasta si in depistarea problemei cu care va confruntati. În acest caz, echipamentele speciale ne ajută. Pentru reparații ulterioare, toate sistemele dispozitivului dvs. sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu solutie speciala și la aparataj.

  Cît timp durează reparația aparatului de cafea ?

  Termenul reparației și diagnosticarea preliminară depinde im mare aparte de problema în sine și de cauzele din care aceasta a aparut.
  Timpul de diagnosticare începe de la câteva ore, în dependență de starea dispozitivului.

  Cumpărați cafea la cel mai bun preț din oraș.

  Când reparați, puteți cumpăra cafea de la noi la cel mai bun preț din oraș.
  
  Daca gasesti un preț mai ieftin, pachetul de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  120

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  50 lei

  Aparatele de cafea Gaggia pot fi reparate din diverse motive. De exemplu, in cazul in care aparatul dumneavoastra de cafea are o defectiune, cum ar fi o defectiune a sistemului electronic, o pompa defecta sau o cafea preparata necorespunzator. In acest caz, poate fi necesara o reparatie a aparatului de cafea Gaggia pentru a va repune in functiune si a asigura o experienta de calitate a cafelei.

  Pentru a va repara aparatul de cafea Gaggia, va trebui mai intai sa determinati cauza defectiunii. Puteti face acest lucru singur, daca aveti experienta in lucrul cu dispozitivele electronice, sau puteti apela la un specialist pentru a efectua un diagnostic.

  In general, reparatiile aparatului de cafea Gaggia necesita inlocuirea unor piese, cum ar fi componente electronice, furtunuri, pompe etc. Unele dintre aceste piese pot fi achizitionate de la vanzatorul dumneavoastra specializat in piese de schimb, altele pot fi comandate de la distribuitorul autorizat Gaggia. Inainte de a incepe reparatia, asigurati-va ca aveti toate uneltele si piesele de schimb de care aveti nevoie.

  Pentru a va repara singur aparatul de cafea Gaggia, va trebui mai intai sa il deconectati de la retea si sa il eliberati de apa. Apoi, puteti deschide carcasa aparatului de cafea si gasi partea care trebuie reparata. Dupa aceea, puteti inlocui piesa defecta cu una noua si urmati instructiunile de instalare pentru a va asigura ca totul este facut corect. Dupa ce reparatia este finalizata, nu uitati sa inchideti carcasa aparatului de cafea si sa verificati daca este in stare de functionare. Pentru a face acest lucru, conectati aparatul de cafea la reteaua electrica si incepeti procesul de preparare a cafelei. Daca aparatul functioneaza corect si cafeaua face cafea buna, inseamna ca reparatia a fost finalizata cu succes.

  Daca nu aveti experienta sau nu sunteti sigur cum sa reparati dispozitive electronice, va recomandam sa contactati serviciul nostru de reparatii aparate de cafea. Tehnicienii de la centrul nostru de service au o experienta vasta in domeniul aparatelor de cafea Gaggia si vor fi capabili sa va readuca aparatul de cafea in stare de functionare rapid si eficient.

  Reparația urgentă a aparatelor de cafea în Chișinău cu Garanție de 365 zile

  Sunați sau lăsați numarul dvs. de telefon. Vă putem expedia curierul  . Costul orientativ pentru livare 60lei

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   Позвонить