Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
  • Русский

Eroarea 0 (Error 0) de pe aparatul dvs. de cafea Jura indică o funcționare defectuoasă a codificatorului motorului de cremă. Aceasta se datorează probabil poziției aparatului de cappuccino sau unor defecțiuni frecvente ale motorului. În cazul în care eroarea 8 nu este eliminată, aceasta ar putea duce la eroarea 0.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Eroarea 1 este legată de senzorul de temperatură a cafelei. Aceasta poate fi cauzată de o cablare defectuoasă a senzorului NTC sau de un scurtcircuit în circuitul senzorului de temperatură al boilerului de apă.

Eroarea 2 este, de asemenea, legată de senzorul de temperatură a cafelei și poate fi cauzată de un circuit de senzor întrerupt sau de o defecțiune a senzorului NTC al boilerului de apă în sine.

Erorile 3 și 4 sunt legate de senzorul de temperatură a aburului. Cauzele posibile sunt o problemă cu circuitul senzorului sau o defecțiune a senzorului NTC al boilerului de abur în sine. De asemenea, este posibil ca boilerul de abur să nu se încălzească.

Eroarea 5 indică o defecțiune la încălzirea cazanului. Aceasta poate fi cauzată de senzori de temperatură, de încălzitoare sau de circuitul de încălzire defect.

Eroarea 6 se datorează unei supape de abur defecte. Ea poate fi cauzată de un circuit deschis sau scurtcircuit în circuitul electric sau în bobina supapei.

Eroarea 7 indică o funcționare defectuoasă a mai multor supape.

Eroarea 8 este cea mai frecventă eroare la o mașină de cafea Jura și se datorează unei blocări în unitatea de preparare. Este posibil să fie necesară reasamblarea sau înlocuirea unității de preparare a berii. Această eroare poate fi cauzată, de asemenea, de un motor defect în unitatea de acționare a motorului.

Toate erorile și defecțiunile menționate mai sus la Jura Impressa pot fi găsite și la alte modele, cum ar fi Ena 9, J5, z5, x7, c50, f50, c5, a7 și f8.

În cazul în care oricare dintre erorile de mai sus apar la aparatul dvs. de cafea, acest lucru este un indiciu de funcționare defectuoasă și va necesita o diagnosticare și o reparație profesională. Cu toate acestea, aparatul de cafea Jura poate avea adesea alte probleme care nu au legătură cu erorile enumerate mai sus. De exemplu, poate exista o problemă la pompă, care nu poate pompa suficientă presiune pentru a face cafea. Poate exista, de asemenea, o problemă cu unitatea de control a mașinii sau cu senzorii acesteia.

În orice caz, dacă întâmpinați probleme cu aparatul de cafea Jura sau cu orice altă marcă de aparat de cafea, trebuie să contactați un tehnician calificat, care va putea remedia problema rapid și eficient. Nu încercați să rezolvați singur problema, deoarece acest lucru ar putea duce la daune suplimentare și la costuri de reparație mai mari.

Позвонить