Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
  • Русский

Întreținerea mașinii de cafea poate fi împărțită în două tipuri: întreținerea utilizatorului și întreținerea de service.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Întreținerea de către utilizator constă în proceduri care trebuie efectuate de către utilizatorul aparatului de cafea. Cea mai importantă procedură este decalcifierea, adică îndepărtarea calcarului din sistemul hidraulic cu ajutorul unor produse speciale. Unitatea de preparare a cafelei trebuie, de asemenea, curățată în mod regulat, mai ales dacă este detașabilă. Cel mai bine este să o clătiți o dată pe săptămână și să o ștergeți sau să o uscați pentru a preveni ca reziduurile de cafea să se lipească de unitatea umedă. În cazul în care unitatea de preparare a cafelei nu este detașabilă, instrucțiunile aparatului dumneavoastră de cafea specifică, de obicei, un program de curățare a zațului de cafea.

Întreținerea este efectuată de un tehnician profesionist. Aceasta implică proceduri mai complexe care necesită dezasamblarea aparatului de cafea. Acestea includ dezasamblarea dozatorului, curățarea supapei de espresso, întreținerea cremei cu înlocuirea glandei, întreținerea supapei de scurgere cu înlocuirea glandei, revizia cremei fixe și curățarea și lubrifierea cutiei de viteze a cremei.

Toate aceste proceduri sunt necesare pentru a se asigura că aparatul de cafea funcționează la un nivel ridicat și nu se defectează din cauza unei utilizări necorespunzătoare sau a unei îngrijiri insuficiente.

Позвонить