Chișinău
str.Bodoni 33
Pe hartă
г. Chisinau,
Dacia 24
Pe harta
Orange 022011138 Astăzi lucrăm
  • Русский

Dorim sa scoatem in evidenta aparatele de cafea fabricate intre 2008 si 2015, perioada in care au aparut aparate de calitate cu un plus de durabilitate. Delonghi, Saeco si Bosch sunt in functiune de peste 10 ani, cu exceptia modelelor speciale. Defectiunile frecvente cu care se confrunta acestea sunt uzura naturala a elementelor mobile, perii motorului si angrenajele uzate.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 

Masini de cafea fiabile

  • Un aparat de cafea Delonghi ar fi alegerea mea. Exista o multime de ele, piesele de schimb sunt intotdeauna disponibile, iar „bolile copilariei” sunt toate invatate si rare. Pot sa mentionez nevoia ocazionala de firmware si de schimbare a timpului de macinare, dar acest lucru se datoreaza unei intretineri neglijate. La noile modele nu au fost observate schimbari sau imbunatatiri speciale ale componentelor. Este important sa efectuati intretinerea in conformitate cu instructiunile. Service la fiecare 3-5 ani si inlocuirea garniturilor de ulei. Intretineti cutia de viteze. Si aceasta unitate va functiona.
  • Modelele Saeco de dinainte de 2020, cum ar fi Lirika, sunt fiabile si de buna calitate. Problema este ca Saeco a fuzionat cu Philips si puteti citi despre modelele actuale in sectiunea Philips de mai jos.
  • Aparatele de cafea Jura au avut o calitate si o fiabilitate buna, cu exceptia placii logice de pe unele modele. Defectiunile sunt frecvente, adesea din cauza lipsei de intretinere in 1-3 ani. Segmentul premium – costul per aparat este mai mare, la fel si intretinerea si reparatiile. Dar nu se produc defectiuni frecvente – calitatea este un lucru de prima mana.

 

Exemple nereusite

Unii producatori au inlocuit acum complet componentele, ceea ce creeaza probleme in ceea ce priveste repararea si fiabilitatea intregului aparat:

  • Noile modele Bosch VeroCap, de exemplu, au o unitate de preparare complet noua, un nou sistem hidraulic si un modul de control reproiectat. Multi mesteri sunt reticenti in a repara aceste masini, deoarece calitatea este considerabil mai slaba, iar aprovizionarea cu piese de schimb originale este extrem de redusa sau inexistenta. Aceste masini sunt adesea intretinute in primii 1-2 ani.
  • Masinile de cafea Philips din seria EP au fost, de asemenea, supuse schimbarii sistemului vechi si fiabil, cu un nou sistem hidraulic, cappuccinator, modul de control si modul de alimentare. Productia acestor masini de cafea a fost probabil transferata la alte fabrici – calitatea moderna este evidenta in fiecare componenta.

Aceste modele sunt acum mai ieftine decat predecesorii lor si sunt disponibile pentru o gama mai larga de clienti. Acestea sunt frumoase si moderne, cu functii interesante si controale usor de utilizat. Piesele de schimb pentru aceste marci trebuie comandate, asteptand o saptamana sau doua, iar costul reparatiei este adesea neatractiv pentru client.

Am cumparat cateva dintre aceste masini pentru a le dezasambla, asa ca suntem pregatiti sa reinviem achizitiile tale mai putin bune.

 

Позвонить